• KONTAKTA OSS FÖR MER INFO
   Produktval, rumsmiljö, priskostnad
  • GARANTI
   3 års garanti på produkt och montering
  • SOKSKYDD AV HÖGSTA KVALITET
   Testade för skandinaviskt klimat.
  • ______________________________________

Stila Zenith

Stila®Zenith persiennen är en nyframtagen designad persienn av Peter Möller Jensen ihop med solskyddsföretag Stila Danmark.

Ett nytänkande i solavskärmning med lameller som passar in till namnet ” Fifth Dimension” Energi, Ljus, Reflektion, Kamilot och Privat.

Stila®Zenith Persienn är en 100 % aluminium designad persienn med funktion och ett vackert utseende framför ditt fönsterparti. Finns med 5st olika lamell funktioner:

Stila®Zenith Energy har en silverbaksida på lamellen som gör att den endast släpper in ca 23 % av den totala värmen i rummet.

Stila®Zenith Wellness blir det 15 % Varmare ljus inomhus jämfört med en traditionell persienn, man kommer ned till 4700 Kelvin jämfört med 5400 på en vanlig persienn. Solljus mitt på dagen har 5500 Kelvin, Molnig himmel 6500 – 7000 Kelvin medan stearinljus har 2000 Kelvin.

Stila®Zenith Antireflex är bra till rum där man arbetar med data och ritningar, persiennen tar bort det reflekterande Ljuset som vill in genom persiennen.

Stila®Zenith Privat kommer där inget ljus genom lamellerna där linan löper, det blir inga knappsnål glimtar in i rummet.

Stila®Zenith Duotone skiftar färg på efter ljusets styrka på lamellerna, med detta kan man få en speciell ljus miljö i rummet.

Stila Zenith Energy 25mm aluminium persienn.
Frihängande med vridstav och linlås på samma sida
Storlek 140 x 120 cm (b x höjd)

Rek. pris 2490 kr inkl moms

Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Vill du veta mer läs mer här Läs mer