• KONTAKTA OSS FÖR MER INFO
   Produktval, rumsmiljö, priskostnad
  • GARANTI
   3 års garanti på produkt och montering
  • SOKSKYDD AV HÖGSTA KVALITET
   Testade för skandinaviskt klimat.
  • ______________________________________

Säkerhetsfilm

Sätt stopp för inbrott med 3M Scotchield säkerhetsfilm och Solar Gard Saint Gobain

Att förstärka glaspartiet med en glasklar film gör att försök till inbrott minimeras med att endast glaset krossas och håls fast i filmen utan att splitter far in i rummet.
Säkerhetsfilmerna stänger också ute UV-strålarna med 97 % så att blekning av tyg, möbler och värdefulla saker minimeras. Inbrotts filmen 3M S140 och AC 14 mil är de bästa inbrotts filmer för ”Smash and grabb ”inbrotts filmen fördröjer inbrottsförsöket med en lång utdragen tid. Nästa steg där inbrottet också förhindras är med film AC 8 och AC 10 skillnaden är att S140 och AC 14 mil är materialet tjockare och det tar längre tid att gå igenom materialet.

Personligt skydd ihop med Säkerhet om man faller in i ett glasparti och inte skall få glasskärvorna i sig är 3M S 600 Ultra 800, AC8 och AC 10 mil mycket bra. 3M Ultra S800 är den nya bombfilmen ihop med en kraftig gummilist som håller glaset fast i aluminiumramen när det smäller. 3M Ultra S800 uppfyller alla krav som försäkringsbolagen ställer på en säkerhetsfilm som håller fast glaset när explosionen sker, Filmen är testad på militärt område och dokument finns.

Ulf Svensson, Skandisol

 

 

 

 

Säkerhetsfilmens skyddsklasser

Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Vill du veta mer läs mer här Läs mer