• KONTAKTA OSS FÖR MER INFO
   Produktval, rumsmiljö, priskostnad
  • GARANTI
   3 års garanti på produkt och montering
  • SOKSKYDD AV HÖGSTA KVALITET
   Testade för skandinaviskt klimat.
  • ______________________________________

SOLFILM 3M thinsulate

Högre energieffektivitet

Dra nytta av fördelarna från ett fönster med Low-E eller "låg emission" till en bråkdel av kostnaden mot att byta ut fönstren. Uppgradera dina befintliga fönster till att bli mer energieffektiva genom att öka u-värdet på ett englasfönster till ett tvåglasfönster och ge ett tvåglasfönster ett u-värde som ett treglasfönster.

Bevara utseendet

En praktiskt taget osynlig film som appliceras på glasets yta. Den har ett neutralt utseende så den förändrar inte dina fönsters utseende radikalt – varken på utsidan eller insidan. Climate Control-serien blockerar upp till 99 % av UV-strålarna och skyddar konst, möbler, golv av ädelträ, mattor och fönsterbehandlingar.

Kontrollera klimatet

3M Thinsulate Climate Control-fönsterfilm håller inne värmen under vintern och den svala luftkonditionerade luften inne under sommaren. Den hjälper till att reglera värmen och kylan.

LÄS MER  OM SOLFILM 3M thinsulate

 

Solfilm

Världsunik solfilm med Nanoteknik

Med 3M Prestige serien är en unik Solfilm, där finns ingen tendens till spegeleffekt. Solfilmerna är metallfria, dessutom har solskyddsfilmen i Prestige serien reflektion som faktiskt är lägre än glas. Prestige serien 90 och 70 är näst intill Transperant, Prestige 40 är lite tonad med ett ljusinsläpp på 37 % på ett 2 glas fönster. Det unika med filmens uppbyggnad är att den har tagit Nano tekniken till hjälp, där finns över 200 lager filmyta på materialet. Detta unika tillverkningssätt gör så att 3M Prestige solfilmen motar bort värmen lager för lager för att komma in i rummet, samtidigt som sol ljuset också passerar genom filmen utan att där blir nämnvärt någon skillnad på dagsljuset i lokalen. Prestige 40 är också bra mot bländning där man arbetar med datorer.

Prestige 40 Reducerar värmeinstrålningen med 59 % på ett 2 glas fönster.
3M Prestige 40 kan reducera inomhus värmen mellan 6-9 grader sommar tid.

Fördelarna med Prestige 70 och Prestige 40 Exterior Utomhus montering
• Avsevärde värmereduktion ger energibesparingar och ökad komfort
• Hög visuell sikt
• Högt ljusgenomsläpp
• Metallfri film betyder inga signalstörningar.
• Inomhusklimat blir inte så varmt under sommar månaderna
• Perfekt för takfönster, skyltfönster och svårtillgängliga installationer
• Förhindrar blekning av textilier och mattor genom att filtrera UV-strålningen

Sammanfattning
Designad för att bibehålla fritt utseende. Prestige seriens filmer kombinerar den mycket bra värme reflektionsförmågan ihop med att ljuset inte blir nämnvärt nertonat i rummet. Med Prestige70 kommer solfilmen inte att förändra utseendet nämnvärt genom fönstret..( Prestige 40 är en tonad Prestige sol film, så där kommer det att bli lite nertonat genom fönstret.)
Solvärmen kommer från två huvudsakliga källor, det synliga ljuset kan du se och det infraröda ljuset du kan känna. Prestige solfilmerna använder icke-metalliserade material, det består av ca 200 lager optisk film med nanoteknik invävt som en ytterst bra värme sköld. Prestige 70 extrior reflekterar upp till 97 % av solens infraröda ljus, samtidigt som den Reducerar värmeinstrålningen med 44 % på ett 2 glas fönster. Blekning från solens strålar tar alla Prestige Extrior solfilmer bort med 99 %.
3M Prestige70 Extrior har blivit monterat utomhus på Telenors huvudkontor i Köpenhamn som består nästan till 100 % av Fönster Glas, det blev så framgångsrikt att det har blivit dokumenterad på film.


 Skandisol är godkänd av 3M som Auktoriserad Konsult och installatör av Solfilm och säkerhetsfilm.

3M solfilmer och säkerhetsfilmer har en garanti från 3M på 10 år. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg med en 3M utbildad återförsäljare i Skandisol Malmö.

3mCert

3M DayLight Redirecting Film   skickar upp solljuset i taket.
Frostad Solfilm som bryter instrålningen från solljuset och skickar upp ca 90%
Av det infallande solljuset i taket.

Montera Day Light på det översta tredjedelen av glaset se film och broschyrer.

 


Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Vill du veta mer läs mer här Läs mer