• KONTAKTA OSS FÖR MER INFO
   Produktval, rumsmiljö, priskostnad
  • GARANTI
   3 års garanti på produkt och montering
  • SOKSKYDD AV HÖGSTA KVALITET
   Testade för skandinaviskt klimat.
  • ______________________________________

PERGOLA B-128

B-128 pergola, ett minimalistiskt aluminiumterrasstäcke, består av en tätt utdragen duk baserad på ZIP-skärmteknik. Systemet håller duken tätt utsträckt med effektiva spänningsmekanismer i sidostyrningarna för vindmotstånd, så utan att sidorna klappar upp. Denna släta yta och minsta höjden på 15cm / m säkerställer att varje droppe regn snabbt flyter in i den osynliga integrerade takrännan i framprofilen.

Polerna är fastsatta längst fram. Regnet kan sedan avtappas i stödstolparna. Om så önskas kan dessa stödpoler placeras längre tillbaka för att underlätta en korsning. Denna korsning är högst 1/3 av den totala förlängningen, med högst 1 meter. Vattnet kan då bara avtappas genom polerna om den främre luckan är i samma höjd som stödpolen.

B-128 pergola finns med valfri kraftfull vit (dimbar) LED-belysning. Detta kan monteras i sidledarna, stödstolparna eller under stödstrålen. Det styrs med respektive sändare. Förutom den vita LED-belysningen finns RGB LED-belysning tillgängligt för ramen, varav färgens intensitet kan styras.


Färg på stativet fins i alla dess RAL nummer

Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Vill du veta mer läs mer här Läs mer